Trykksaker

Vi har levert mange bilder til kalendere, postkort, bøker og brosjyrer. Mye er relatert til reise og friluftsliv, men våre bilder kan brukes i nær sagt alle sammenhenger. Aune Forlag, Normanns Kunstforlag, Kalenderforlaget og Statoil er eksempler på kunder som har brukt våre bilder i kalendere og souvenirprodukter. Bilder fra vårt arkiv er også publisert i bøker utgitt av forlagene Gyldendal, Aschehoug og Cappelen.

 

 

Nettsider

Bildene våre egner seg naturligvis også til bruk på nett. Enten du trenger et blikkfang, en bakgrunnstekstur eller bilder av spesfikke steder, kan du finne dette i bildearkivet vårt. Eksempler på organisasjoner som benytter våre bilder er Visit Norway, Innotown og Færder nasjonalpark.

 

 

Print

Vi skaffer ferdige print på nesten alle tenkelige materialer, slik som akrylglass, lerret, aluminium, papir og capa-plater. Ønsker du å ordne print selv, kan du kjøpe digitale filer på vanlig måte. Lokalene til Den norske ambassaden i Stockholm og Skatteetaten i Grimstad er eksempler hvor våre bilder er benyttet til dekor.

 

 

Konkurranser

Vi deltar sjelden i fotokonkurranser, men noen få ganger har det skjedd. Vi har flere premierte bilder i Nordens største fotokonkurranse, Nordic Nature Photo Contest. I 2011 ble bildet under ett av ti premierte i kategorien “Årets nordiske landskapsbilde”. I tillegg ble et bilde premiert i kategorien “Årets nordiske nærbilde”. I 2017 ble et nytt bilde premiert i førstnevnte kategori.

I 1994 vant vi en nasjonal fotokonkurranse arrangert av Norsk Fjellmuseum, med bilder fra Norges nasjonalparker som tema.

 

Råkald vintermorgen ved Herrefossen i Bøelva, Bø, Telemark.