Her er de beste bildene fra året 2015. Det ble nok et år med besøk i de fleste deler av landet.

De tre første månedene var det mest nærområdet i Telemark og Vestfold som ble utnyttet, men i april tok jeg turen nordover. Det ble noen spektakulære dager på Senja og i Lyngen, selv om nordlyset glimret med sitt fravær.

I mai var jeg så heldig å få være med på en jubileumstur med jobben rundt i Telemark, inkludert båtreise på Telemarkskanalen fra Ulefoss til Dalen.

Denne sommeren gikk også turen til Harøya på Romsdalskysten, der jeg utforsket de omrkringliggende øyene med hurtigbåt og sykkel. Videre fikk jeg en stemningsfull sensommertur til både Hemsedal, Trøndelag og Romsdalen.

I slutten av september var det tid for høstfarger, og et par intense dager i Rondane og Jotunheimen ga full uttelling med noen av de fineste stemningene jeg har opplevd.

Prekestolen ved Lysefjorden ble besøkt grytidlig en oktobermorgen, og jeg fikk en drøy time før neste turist dukket opp.

U2 var ute på turné også, og jeg fikk med meg en konsert i Glasgow i november. Et innholdsrikt fotoår ble avsluttet på det vakre Kalvehageneset nær Homborsund på Sørlandet.