Trygt å surfe på frittfallfoto.no

Personvern er ganske enkelt på frittfallfoto.no: Vi lagrer ingen informasjon om deg eller dine søk når du surfer på våre nettsider. Ingen såkalte “cookies” er i bruk.

Det er først når du foretar kjøp at opplysninger lagres. Da er det kun snakk om opplysninger som er nødvendige for å gjennomføre handelen, og for å sikre riktig bruk av kjøpte bilder. Opplysninger som lagres er navn på kontaktperson, fakturaadresse, telefonnummer og e-postadresse. I tillegg lagres ID-nr på de bildene du har kjøpt, og hvilke bruksform de skal ha (engangsbruk eller royalty free).

Vi forholder oss til markedsføringsloven og annet relevant regelverk. Vi sender f.eks. ikke salgsfremmende e-post til personlige e-postadresser. Du vil ikke få e-post som nyhetsbrev eller annen reklame fra oss uten først å ha samtykket til dette.

Har du spørsmål i tilknytning til personvern, kan du sende en e-post til vidar@frittfallfoto.no, eller ringe telefonnr 994 62 335.

 

17. mai-feiring foran Slottet i Oslo.

 

Bilder i offentlige rom

Vi fotograferer som oftest i det offentlige rom. Det kan være ute i naturen, eller i bygater. Da hender det ganske mange ganger at ulike mennesker blir en del av bildene uten at de selv er klar over det. Som hovedregel skal identifiserbare personer samtykke før bilder av de publiseres. Dette gjelder likevel bare dersom personen(e) er bildets hovedmotiv. Eksempelvis gjelder det derfor ikke om tilfeldige besøkende ved en turistattraksjon som Preikestolen kommer med på bildet, dersom landskapet er bildets hovedmotiv. Samtykkereglene gjelder heller ikke ved idrettsarrangement, konserter eller andre offentlige opptredener. Opptog, som f.eks. 17. mai-tog, er et eksempel på dette.

Skulle vi ved fotografering få med identifiserbare personer i åpenbar beruselse eller andre krenkende situasjoner, vil bildene naturligvis ikke publiseres. Skulle du imidlertid finne et bilde av deg selv du er ukomfortabel med på frittfallfoto.no, ber vi deg ta kontakt på e-post vidar@frittfallfoto.no, eller tlf 994 62335. Da finner vi en løsning.

 

Kontaktinformasjon   Les mer om oss

 

Den 22. juli 2017 spilte U2 foran drøyt 80000 hjemmefans i Croke Park, Dublin, Irland.