Ventetida er over

Så er det dags. Ventetida er over. I morgen tidlig går turen over Atlanterhavet, fra Oslo via London og Dallas, til Las Vegas. Ørkenbyen i Nevada blir start- og endepunkt for lang rundreise i det sørvestre USA. Ni år har gått siden forrige besøk, og som sist er min barndomsvenn Thor med på tur. Frem til returen 16.-17. april ligger alt til rette for at blir det en foto- og friluftslivsfest av de sjeldne.

 

White Mesa Arch, Arizona.

 

Krumspring

Det blir besøk i kjente og sikkert tett befolkede turistattraksjoner som f.eks. Grand Canyon og Upper Antelope Canyon. Men også obskure steder langt ute i ødemarka står på lista over mulige krumspring. Monument Basin i Canyonlands, og White Pocket på Paria-platået i Arizona står øverst. White Sands i New Mexico og Yosemite Valley i California hadde vært flott å få med seg, men vi får se hva vi rekker og værforholdene tillater.

 

Morgen i Monument Valley, Arizona.

 
Det blir sannsynligvis ingen oppdateringer på frittfallfoto.no før etter påske, men følg gjerne med på Facebook-siden. Der blir det forhåpentlig noen rapporter og “behind the scenes”-bilder etterhvert som rundreisen skrider frem. Her kan du i mellomtiden se bilder fra den forrige USA-turen, tilbake i mars 2008.

 

Fjellformasjon nær Escalante, Utah.

 

Se bilder fra USA-turen i 2008

 

Kategorier: Portfolio